StoryEditorOCM
DubrovnikU DRUGOM KRUGU

SDA Hrvatska i Vijeće Bošnjačke nacionalne manjine Dubrovačko neretvanske županije podržali Frankovića

Piše Belka Elezović
30. svibnja 2017. - 19:30

U hotelu Adria kandidat za gradonačelnika HDZ-a Mato Franković održao je konferenciju za novinare na temu podrške koju su mu pružili Vijeća Bošnjačka nacionalna manjina Dubrovačko-neretvanske županije, SDA Hrvatske i SDA ogranka Dubrovnik.

-Tema današnje konferencije je podrška svih Bošnjačkih zajednica na čelu sa SDA Hrvatske gradskoj organizaciji HDZ-a i koalicijskih partnera DUSTRE i DDS-a u drugom krugu izbora - uvodno je rekao Franković te se zahvalio na podršci.
Fehim Vukotić član predsjedništva SDA Hrvatske zahvalio se Frankoviću što je uzeo u obzir njihove stavove.

-Mi smo odlučili da, pošto ova grupacija već ima većinu u Gradskom vijeću mislim da je najlogičnije da gradonačelnik bude iz te grupacije jer to će u budućnosti dati jednu stabilnost na ovome regionu i ovome gradu za normalno funkcioniranje svega onoga što je potrebno da se događa u Dubrovniku. Mi smo razmatrali sve moguće kombinacije i opcije, prilikom i prvoga kruga glasanja i tada smo već s DUSTROM dogovorili da, gdje se bude DUSTRA odlučila da ide, da ćemo mi nju slijediti i da ćemo biti oni koji će podržati tu opciju za koju se DUSTRA odluči - izjavio je Vukotić te dodao kako im je drago što je DUSTRA izabrala pobjedničku kombinaciju, ekipu koja je formirala većinu u Gradskom vijeću.

25. travanj 2024 03:32