StoryEditorOCM
DubrovnikNA PRVI KLIK |

Sanitat pokrenuo novu online platformu - Dubrovačka placa

Piše dv
28. travnja 2020. - 12:44
Placa u Gružu će, uz poštivanje svih epidemioloških standarda, proraditi u ponedjeljak, 27. travnjaGrad Dubrovnik
Pokrenuta nova Sanitatova online platforma- Dubrovačka placa

- Tvrtka Sanitat prati trendove i modernizira se u svim segmentima svoga poslovanja pa tako i u segmentu tržnica. Pokrenuli smo online platformu, Dubrovačka placa, na kojoj će se od danas pa u buduće susretati ponuda OPG-ova i potražnja kupaca.
Dubrovačka placa osmišljena je s ciljem očuvanja lokalnog gospodarstva, a kroz ovaj projekt lokalno će stanovništvo moći doći do domaće, kvalitetne i svježe hrane te tako poduprijeti lokalne OPG-ove u njihovoj proizvodnji i opstanku - poručuju iz dubrovačkog Sanitata.

Radi se modernoj verziji gradske place koja je odgovor na posebne okolnosti u kojima se nalazimo, kažu te se nadaju kako će ova 'profesionalna i jednostavna za korištenje platforma uskoro postati neizostavan dio naše zajednice'.

Sanitat poziva sve OPG-ove, ribarske obrtnike i ostale da se priključe platformi i počnu koristiti Dubrovačku placu putem sljedećeg linka https://dubrovackaplaca.sanitat.hr/

- Prijava u sustav je jednostavna kao i unos proizvoda koji se nude, a kupci imaju prilagođen pregled koji im omogućava odabir proizvođača prema lokaciji i mogućnosti dostave. Kupci također imaju mogućnost pregleda svih OPG-ova koji koriste platformu te njihove kontakte kao i pregled cijena proizvoda - pojašnjavaju iz Sanitata te ističu funkcionalnosti koje ova Dubrovačka placa pruža: registracija OPG-a i prijava u sustav, definiranje proizvoda prema kategoriji i tipu proizvoda, praćenje najbližih proizvođača za kupca na temelju geolokacije, organizacija dostave naručenih proizvoda na temelju geolokacije, kreiranje narudžbe od strane kupca ili ručni unos od strane OPG-a, tražilica proizvoda: jednostavna i detaljna uz opcije filtriranja najbližih proizvođača i kupaca, lokacije, obavijest o vremenu isporuke - potvrđeni datum dostave, izvješće za proizvođača - pregled naručenih proizvoda za određeni period te ocjena kvalitete za pojedine narudžbe.

Također, ističu u Sanitatu kako im se sva eventualna pitanja i prijedlozi mogu uputiti na e-mail adresu dubrovackaplaca@sanitat.hr ili putem telefona na +385 20 640 140.
20. travanj 2024 16:37