StoryEditorOCM
DubrovnikGRADSKA UPRAVA|

Prvak Hrvatske u višeboju Erik Antolović na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Piše dv
5. svibnja 2021. - 14:36

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković primio je danas Erika Antolovića prvaka Hrvatske u višeboju i predsjednicu Atletskog kluba Dubrovnik, Anu Perović-Alamat.

Gradonačelnik Franković uputio je ovom prilikom čestitku mladom atletičaru i treneru Vedadu Đugumu, pod čijim je vodstvom Erik Antolović ostvario izvanredan uspjeh na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u konkurenciji mlađih kadeta, koji se održao proteklog vikenda u Varaždinu.

Tijekom prijema, gradonačelnik Franković zaželio je atletičaru Antoloviću ostvarivanje sjajnih rezultata u narednim razdobljima. Također, gradonačelnik je  istaknuo da se predani rad uvijek prepozna, dodavši kako je Erik Antolović pravi primjer i poticaj svim mladima za bavljenjem atletikom i sportom općenito.

Podsjetimo, trinaestogodišnji Antolović na državnom natjecanju ostvario je pobjede u četiri discipline: utrci na šezdeset i osamdeset metara s preponama, skoku u dalj i bacanju kugle, ostvarivši pritom osobne rekorde. U utrci na 600 metara došao je do vrlo visokog četvrtog mjesta, a treće mjesto postigao je u skoku u vis.

19. travanj 2024 21:58