StoryEditor
DubrovnikNASTAVLJA SE

Proslava 75 godina tehničke kulture

Piše DV
14. lipnja 2021. - 13:54
Od četvrtka 10. lipnja do subote 12. lipnja održan je ciklus radionica pod nazivom 75 godina tehničke kulture u Centru za mlade DubrovnikZtk

Od četvrtka 10. lipnja do subote 12. lipnja održan je ciklus radionica pod nazivom 75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik. Radionice su održale Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz potporu Hrvatske zajednice tehničke kulture povodom obilježavanja 75. godina tehničke kulture u Republici Hrvatskoj. Na radionicama je sudjelovalo pedesetak polaznika. S ovim ciklusom radionica Zajednice tehničke kulture grada i županije su sudjelovali i u manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga.

Proslava 75 godina tehničke kulture se nastavlja već ovaj vikend, kada su na rasporedu radionice i natjecanja iz robotike i programiranja bez ekrana u masliniku na Lokrumu.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: https://forms.gle/ULw9RGDUGELu3pBz8. 

03. kolovoz 2021 09:15