StoryEditor
DubrovnikCILJ JE POSTIĆI KVALITETNIJU PRODUKCIJU I NIŽE TROŠKOVE

PROJEKT GRADA Modernizacija rasvjetnog parka Kazališta Marina Držića

Piše DV
11. prosinca 2019. - 10:31

Grad Dubrovnik je u suradnji s Kazalištem Marina Držića prijavio projekt pod nazivom „Modernizacija rasvjetnog parka Kazališta Marina Držića.“ Projekt ukupne vrijednosti 247.186,76 kuna odobrilo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u sklopu Programa Ulaganja u zajednicu  te ga sufinancira u iznosu od 90.000,00 kuna.
 
Naime, cilj projekta je ulaganje u modernizaciju rasvjetnog parka Gradskog kazališta Marina Držića u svrhu povećanja razine kvalitete produkcije Kazališta Marina Držića u tehničkom, energetskom i produkcijskom smislu. Modernizacija rasvjetnog parka uključuje zamjenu aparata i dotrajale neadekvatne kablaže. Kompletnom zamjenom postići će se i velika ušteda električne energije jer bi se postojeći aparati zamijenili novima koji troše puno manje struje, a i dio dosadašnjeg rasvjetnog parka bi se zamijenio LED uređajima.
 
Ovim projektom će se riješiti problem zastarjele opreme te će se postići cilj unaprijeđenja infrastrukture ustanova u kulturi, u ovom slučaju Kazališta Marina Držića koje je od iznimne važnosti za Grad Dubrovnik i širu zajednicu.
 

loading...

Izdvojeno

29. rujan 2020 15:30