StoryEditor
DubrovnikSRETNA VIJEST |

POZNATI AUTOMOBILIST NAKON SKORO DVA MJESECA IZBORIO SVOJU NAJTEŽU UTRKU Niko, prijatelju, navijamo za tebe!

Piše Antun Masle
3. lipnja 2021. - 10:52
Niko PulićŽeljko Puhovski/Cropix

Niko Pulić, naš dragi sugrađanin i jedan od najvećih asova auto sporta, izašao je iz bolnice. Podsjetimo, obolio je od teškog oblika covida-19 koji ga je skoro koštao života. Kako nam je rekao, u dubrovačkoj je bolnici proveo punih 51 dan, od čega 46 na respiratoru. Izgubio je više od 16 kilograma za vrijeme dugotrajnog tretmana.

Na pitanje kako se sad osjeća, rekao je da mu je organizam jako oslabljen, ali da je pokušavao hodati još u bolnici, koliko mu je stanje omogućavalo. Doma je došao u ponedjeljak oko 14 sati. Na drugom je katu u stanu i svakodnevno vježbajući pokušava svladati tih 11 skalina do prizemlja i obratno. Sad mu slijedi dug i mukotrpan oporavak s obzirom na teška oštećenja obaju plućnih krila. No, razina kisika u krvi iznosi 91 posto i polako se približava normalnoj vrijednosti.

- Hvala liječnicima i svom osoblju dubrovačke bolnice. Borili su se za mene kao i sve ostale pacijente i nemam riječi hvale kojima bi im se odužio – naglasio je poznati dubrovački automobilist.

Nismo ga htjeli izlagati naporu razgovora i stoga samo poruka:

- Niko, prijatelju, drži se, navijamo za tebe u tvojoj najtežoj utakmici!  Vjerujemo da ćeš se brzo oporaviti. S tobom je cijeli Dubrovnik i svi ljudi koji te poznaju u svakodnevnom životu i iz oktanskih sportova.

01. kolovoz 2021 01:30