StoryEditorOCM
DubrovnikGRAD DUBROVNIK

Položeno cvijeće i zapaljene svijeće za poginule uz 31. obljetnicu oslobođenja Rijeke dubrovačke

Piše dv
26. svibnja 2023. - 20:10

U povodu 31. obljetnice oslobođenja Rijeke dubrovačke predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih kotareva Komolac i Mokošica položili su cvijeće i zapalili svijeće na mjestima pogibije, spomen obilježjima i posljednjim počivalištima poginulih za vrijeme Domovinskog rata na području Rijeke dubrovačke.

Pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča i pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić iskazali su počast poginulima kod spomen obilježja na području gradskog kotara Mokošica, dok su pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić i gradski vijećnik Krešimir Marković položili vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja na području gradskog kotara Komolac.

Poslijepodnevni program u znak zahvalnosti i pijeteta za sve poginule hrvatske branitelje i civile nastavio  se kod Spomen obilježja na Osojniku te kod centralnog spomenika u Komolcu gdje su vijence položili i svijeće zapalili zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica i gradski vijećnik Ivo Lučić.

Program je završio svetom misom zadušnicom za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu u Novoj Mokošici u Župi Svete Obitelji.

23. travanj 2024 13:56