StoryEditorOCM
DubrovnikDOJAVA O POŽARU|

DIREKTOR ‘RIXOS PREMIUMA‘ AYHAN BASCI O INTERVENCIJI U HOTELU / Vatrogasce smo pozvali preventivno zbog pojave pare, hvala im na brzoj reakciji

Piše DV
3. srpnja 2020. - 12:13
Javna vatrogasna postrojba Dubrovački vatrogasci malo prije podne zaprimila je dojavu o požaru u hotelu Rixos Premium, donedavno poznatom kao Libertas.

Intervencija je brzo okončana, a u njoj je sudjelovalo sedam vatrogasaca s tri interventna vozila. Pojavu požara snimila je vatrogasna nadzorna kamera sa Srđa.

Prema prvim neslužbenim informacijama s mjesta intervencije pripradnika JVP Dubrovački vatrogasci doznali smo kako požara nije ni bilo. Naime, rečeno nam je kak oje došlo je do iskrenja jednog od kabela zbog čega su dežurni zaposlenici odmah, preventivno pozvali vatrogasce. Iskrenje se navodno pojavilo u dnu Ulice Eugena Kvaternika, u dijelu hotelu blizu obale. Vatrogasci nisu morali intervenirati, a službeno očitovanje hotela se očekuje.

O svemu se očitovao i direktor "Rixos Premiuma" Ayhan Basci, koji nam je o incidentu izjavio:

-Tijekom redovnih završnih radova na renovaciji hotel Rixos Premium Dubrovnik, nakratko se u unutrašnjosti hotela pojavila para. Kao dio redovnih mjera predostrožnosti, odmah smo pozvali vatrogasnu službu koja je utvrdila kako nije bilo potrebe za intervencijom. Ovom se prilikom zahvaljujemo djelatnicima Vatrogasne postrojbe Dubrovnik na brzoj reakciji.
Želimo istaknuti kako se renovacija, vrijedna više od 150 milijuna kuna, privodi kraju te kako se radovi odvijaju pod nadzorom i visokim sigurnosnim standardima zaštite za ljude i okoliš budući da nam je njihova sigurnost prioritet u svakodnevnom poslovanju.’

 
19. travanj 2024 20:04