StoryEditorOCM
DubrovnikPOSLJEDICE PROMETNE NESREĆE U ZATONU

Ozlijeđena putnica(59) prebačena u KBC Split

13. studenog 2018. - 12:50
Zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja, suputnica (59) koja je teško ozlijeđena u kombiju koji je jučer oko 13 sati na dijelu Jadranske magistrale u mjestu Zaton prouzročio prometnu nezgodu s više otzlijeđenih osoba, prebačena je u Klinički bolnički centar Split.

Rekao nam je to zamjenik ravnatelja dubrovačke Opće bolnice Stijepo Đuričić i dodao kako je zdravstveno stanje teško ozlijeđenog dječaka (11) stabilno te da se on još uvijek nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja dubrovačke bolnice. Treća teško ozlijeđena osoba, vozač (40), još uvijek se nalazi na bolničkom odjelu Abdominalne kirurgije.

Od troje lakše ozlijeđenih jedno je dijete pušteno na kućnu njegu, a preostalo dvoje lakše ozlijeđene djece bit će vjerojatno sutra pušteni kući.

Podsjetimo, u spomenutoj jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći tri su osobe teže, a još tri su lakše ozlijeđene. Prema izvješću Policijske uprave dubrovačko- neretvanske, do prometne je nesreće došlo kada je vozač kombi- vozila dubrovačkih registracija, krečući se u pravcu Slanog, zbog brzine neprimjerene uvjetima i stanju kolnika, izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i prednjim dijelom kombija udario u dva metalna stupića na nogostupu, a potom i u stup javne rasvjete te na kraju u kameni zid s iste, desne strane kolnika.
 
23. travanj 2024 08:52