StoryEditorOCM
DubrovnikTRAŽITE POSAO?

Otvorena dva natječaja u gradskoj upravi i jedan u Rezervatu Lokrum

Piše SR
24. rujna 2022. - 16:50

Javna ustanova Rezervat Lokrum raspisala je natječaj za radno mjesto stručnog voditelja. Ovo radno mjesto ima mandat od četiri godine, a traži se završen fakultet iz prirodnih, biotehničkih, biomedicinskih i tehničkih područja, uz najmanje pet godina radnog iskustva u struci, znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu.

image
Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Što radi stručni voditelj? Po opisu poslova, među ostalim, vodi stručni rad ustanove uz suglasnost ravnatelja, predlaže i koordinira provođenje znanstvenoistraživačkih aktivnosti, prati i proučava stanje prirode, predlaže i poduzima mjere zaštite te je odgovaran za provođenje mjera zaštite u Rezervatu Lokrum.

Grad Dubrovnik je ovog tjedna raspisao dva natječaja. U jednom traži višeg stručnog suradnika III radi obavljanja 12-mjesečnog vježbeničkog staža u Upravnom odjelu za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju. Za to se mjesti traži magistar međunarodnih odnosa i diplomacije, novinarstva ili odnosa s javnostima, ili magistar ili stručni specijalist pravne, politološke ili ekonomske struke. U drugom natječaju, Grad Dubrovnik traži dva viša savjetnika u Upravnom odjelu za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika, Odsjek za infrastrukturne projekte grada, i to na neodređeno vrijeme. Javiti se mogu magistri struke ili stručni specijalisti arhitektonske ili građevinske struke, a imaju najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

 

25. travanj 2024 08:48