StoryEditorOCM
DubrovnikPORUKA U NAZOROVOJ

Upozorili odgovorne na rokove, preostalo je manje od tjedan dana za veliki shopping

Piše DV
25. siječnja 2022. - 14:58

Novi prilog aktualnim političkim previranjima između predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića stiže s poznate dubrovačke adrese. Na neformalnom oglasnom stupu u Ulici Vladimira Nazora osvanuo je jutros podsjetnik na rok Vladi za nabavku famoznih američkih vojnih oklopnjaka Bradley koji istječe sljedeći ponedjeljak, 31. siječnja.

Nepoznati 'plakater' ovaj put je uz objavljenu uvećanu fotografiju blindiranog gusjeničara, objavio i prigodne upute o tehničkim svojstvima robe koja je na prodaju, te posebno naznačio krajnji rok do kojega bi hrvatska strana, točnije onaj tko odlučuje, morao odraditi posao.

image
Tonći Plazibat/cropix

Sjedinjene Američke Države , podsjetimo, nude Hrvatskoj 84 borbena vozila Bradley M2A2 ODS, od kojih bi 62 bila u operativnoj upotrebi, a preostala 22 bi se koristila za pričuvu i rezervne dijelove.

U očekivanju finalizacije aranžmana, Dubrovčani očekuju nove objave na 'publicitetu' u Nazorovoj. A njih ne fali kroz godinu, sjetimo se samo hommagea Diegu Maradoni i predizborne podrške Donaldu Trumpu na američkim predsjedničkim izborima, čestitaka uz obljetnice Domovinskog rata, objava o kardinalu Stepincu, generalu Slobodanu Praljku...

19. travanj 2024 21:41