StoryEditor
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021. |

ODGOVOR PREDSJEDNIŠTVA DOMOVINSKOG POKRETA DUBROVNIK Ivica Matić govori u svoje ime, mi na lokalnim izborima ne podržavamo nijednog kandidata

Piše DV
1. svibnja 2021. - 00:00
Izbori 2021
Ivana Končevski i Vedran Violić na predstavljavnju kandidata DP-a u DubrovnikuBožo Radić/Cropix

Ponukani medijskim istupom kapetana Ivice Matića koji je za Dubrovački vjesnik izjavio da dubrovački Domovinski pokret na lokalnim izborima za gradonačelnika podržava HDZ-ova Mata Frankovića, a za župana Mostovca Božu Petrova, oglasili su se iz Predsjedništva DP Dubrovnik:

- Poštovani, obraćamo se javnosti povodom istupa v.d predsjednika ogranka Domovinskog pokreta Ivice Matića u vašem listu.

Molimo vas da objavite naše priopćenje.

Ivica Matić bezočno laže i sve izrečeno su isključivo njegovi osobni stavovi i ne predstavljaju stav ogranka Domovinskog pokreta Dubrovnik niti stranke.

Odgovorno tvrdimo, mi dolje potpisani članovi Predsjedništva ogranka, da nakon prvog kruga lokalnih izbora imenovani nije uopće kontaktirao niti razgovarao sa članovima ogranka Dubrovnik niti je održan bilo kakav sastanak ili dogovor vezano za bilo kakve stavove i možebitne podrške kandidatima bilo koje stranke.

Također, na niz izrečenih nistina i gluposti vezanih za rad ogranaka i podružnice nećemo se osvrtati, dovoljno je reći da Ivica Matić duže vremena nema podršku niti jednog člana Predsjedništva ogranka.

Radi se pokušaju podmetanja i neodgovornog ponašanja v.d predsjednika ogranka koji poradi izbjegavanja osobne odgovornosti za svoj nerad i loše izborne rezultate u Dubrovniku ciljano prebacuje odgovornost na druge osobe i samovoljno, bez znanja Predsjedništva ogranka i sa namjerom čini političku štetu Domovinskom pokretu navodeći niz neistina i laži poradi osobnih ambicija i političkih ciljeva.

Odlučno demantiramo podršku Domovinskog pokreta, ogranka Dubrovnik bilo kojem kandidatu u drugom krugu izbora i pozivamo sve članove DP-a da glasuju prema osobnom nahođenju i volji a ne izrečenim privatnim stavovima Matića.

Članovi predsjedništva DP Dubrovnik

Vedran Violić

Željko Ćotra

Ivana Končevski

Petar Matković

31. srpanj 2021 16:32