StoryEditorOCM
DubrovnikNAKON SUČELJAVANJA S ŽUPANOM DOBROSLAVIĆEM

Nikola Grmoja: Dobroslavić ne zna s kime je formirao većinu u županiji!

31. svibnja 2017. - 14:50

-Kako je moguće da Nikola Dobroslavić, koji suvereno vodi županiju već osam godina, ne zna tko čini većinu u Županijskoj skupštini pa i je li dio te većine osoba poput Stipe Gabrića Jambe, koji će trgovati s bilo kime u bilo kojem trenutku kako bi se dočepao vlasti i novca poreznih obveznika? Smatram neprihvatljivim da župan ne zna s kime surađuje, a sve pod prividom dobrobiti za županiju i građane. Kao budući župan Dubrovačko-neretvanske županije niti u jednom trenutku neće dopustiti trgovanje političkim položajima. Naši građani ne zaslužuju takav oblik upravljanja i vrijeme je da mu netko stane na kraj.

Ističe to u najnovijem priopćenju za javnost kandidat za župana dubrovačko- neretvanskog Nikola Grmoja komentirajući jutrošnje sučeljavanje u eteru Hrvatskog radija Radio Dubrovnika na kojrem su neke od tema sučeljavanja bile zdravstvena zaštita na području županije, projekt golfa na Srđu, prometna izoliranost otoka i dugovi Opće bolnice Dubrovnik.

U priopćenju Mosta nezavisnih lista ističe se kako je tom prigodom Grmoja skrenuo pozornost na "inertnost aktualnog župana, koji se tijekom svih osam godina mandata oglušio na potrebe lokalne zajednice i građanskih inicijativa te istovremeno pohodio europske prijestolnice na račun poreznih obveznika, a bez ikakvih rezultata za županiju te poručio:

- Moj najvažniji cilj je ojačati našu županiju i njezino središte u Dubrovniku. Borit ću se za decentralizaciju naše županije. Vrijeme je da novac koji naši građani zarade ostane u županiji. Neću biti trgovac i kupovati političku podršku u skupštini, već ću nuditi kvalitetne projekte i temelje za razvoj naše županije, koji će svaki pošten zastupnik morati podržati- ističe se u priopćenju Mosta NL uz tvrdnju kako aktualni župan Dobroslavić na upit je li blagoslovom za uzurpirano zemljište osigurao podršku Stipe Gabrića Jambe nije znao odgovoriti, kao i na pitanje tko je zapravo činio većinu u njegovoj županiji.
 
 

20. travanj 2024 11:41