StoryEditorOCM
DubrovnikLAPADSKA OBALA

Neslužbeno: sud odbio zahtjev "Marine Frapa" za donošenje privremene mjere. Odvjetnik tvrtke: Još nisam zaprimio sudsko rješenje

Piše Ahmet Kalajdžić
21. veljače 2022. - 12:12

Nakon što se u dijelu medija pojavila neslužbena informacija kako je Općinski sud u Dubrovniku odbio zahtjev "Marine Frapa" i poduzetnika Franje Pašalića protiv Grada Dubrovnika i izvođača radova za određivanje privremene mjere prema kojoj bi se Gradu zabranilo korištenje sporne čestice koju Pašalić traži za potrebe Marine Frape, za mišljenje o navedenom rješenju obratili smo se i odvjetniku te tvrtke Mladenu Prki.

image
Tonci Plazibat/Cropix

-U ovom trenutku još uvijek nemam službeni podatak o rješenju dubrovačkog Općinskog suda glede zahtjeva o odlučivanju privremene mjere. Obzirom na to ne mogu ništa ni komentirtati. Nakon što odluku zaprimim proučit ću je i tada odlučiti o mogućim daljnjim potezima- rekao nam je odvjetnik Prka.

Međutim, Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje kako je podatak o negativnom rješenju po Marinu Frapa točan, tako da je moguće očekivati kako će se "Marina Frapa" žaliti, dok će radovi na Lapadskoj obali biti nastavljeni ubrzanom dinamikom.

image
Tonci Plazibat/Cropix

Inače, očekuje će se kako će na ovu temu danas u 13 sati na izvanrednoj konferenciji za medije javnosti se obratiti i dubrovački gradonačelnik Mato Franković te komentirati sudsko rješenje kojim je samo potvrđeno rješenje Visokog upravnog suda Republike Hrvatske koji je poništio rješenje Upravnog suda u Splitu.

19. travanj 2024 01:40