StoryEditorOCM
DubrovnikMARIO HEZONJA PORUČUJE:

Ne igram za Hrvatsku jer sam umoran i ne da mi se!

Piše dv
22. listopada 2020. - 16:51
Mario Hezonja na Instagramu je odgovarao na pitanja nekih svojih navijača, a posebno je u oko upao odgovor na jedno pitanje, prenose Sportske novosti.

Naime, jedan ga je navijač upitao zašto ne igra u hrvatskoj reprezentaciji, na što je peti pick NBA drafta iz 2015. godine i aktualni član Portland Trail Blazersa napisao: "Zato jer sam umoran i ne da mi se".

image
Odgovor Maria Hezonje na Instagramu
Instagram


Ostaje upitno jel je riječ bila o šali ili ozbiljnom odgovoru, ali činjenica je da je Hezonji tek 25 godina i da u dresu hrvatske reprezentacije nije bilo dugo vremena.

Na Olimpijskim igrama u Riju nastupio je u kockastom dresu, a nakon toga su ga obveze u NBA-u i neke privatne odluke udaljile od reprezentativnog dresa.
Kako bilo, prošle je sezone ovaj bivši igrač Barcelone, Orlanda i New Yorka upisao 53 nastupa u NBA ligi uz 4.8 poena i 3.5 skokova po susretu, donose Sportske novosti

Komentirajući za Index situaciju sa dubrovačkim košarkašem, izbornik hrvatske reprezentacije Veljko Mršićo poručio je kako Hezonju više neće zvati u reprezentaciju, ali ne zbog ove objave. Predsjednik stručnog savjeta HKS-a Dino Rađa, također za Index drži kako je 'Hezonja je napisao istinu, može biti sarkastičan koliko god želi'
 
16. travanj 2024 09:51