StoryEditorOCM
DubrovnikZBOG JEDNE LJUBAVI

Morate je vidjeti: mala Lucci sva u kockicama i kikicama na pitanje navija li za Hrvatsku, mrtva ‘ladna ispalila: ‘Ne! Navijam za Hajduka!‘

Piše Mozaik SD i DML/DV
22. studenog 2022. - 21:23

"Treniram nogomet zato što je Marko Livaja tamo i volim Marka Livaju, i zato što ga oću vidit uživo!" - presklatki plavokosi dječačić iz Dubrovnika tako je objasnio svoje razloge zaluđenosti "najvažnijom sporednom stvari na svijetu".

image
Screenshot Youtube

U prilogu Dubrovačke televizije, naime, reporter je posjetio jedan dubrovački vrtić, u kojemu su djeca odjevena u boje hrvatske nogometne reprezentacije snimila navijačku pjesmu, no čini se da je najveća ljubav najmlađih navijača ipak - Hajduk!

Tako je i curica Lucci, odjevena u reprezentativne boje s kikicama, te upitana: "Reci mi, navijaš li za Hrvatsku?", odgovorila: "Ne!".

"Nego?" - uzvratio je novinar.

"Za Hajduka!" - ispalila je slatko djevojčica.

Kontaktirali smo njezine roditelje Boška i Lucu Čapalija, koji su nam rekli da su ih komentari ljudi ‘počeli malo nervirati‘ jer je ‘dosta komentara vodilo tome da je to naučila iz kuće, a ne obraćaju pozornost da je to dijete od 4 godine i tri mjeseca‘.

- Kao da ona zna što je Hrvatska, a što je Hajduk - rekao nam je rođeni Trogiranin Boško. - Nađe se jedan, pa to ode i zasjeni onu pravu priču. A tu je curicu netko ipak obukao to jutro, isti ti roditelji koji je možda ‘ukrivo‘ uče, djeca i vrtić su dobili suglasnost da se snimi taj spot kao podrška hrvatskoj reprezentaciji i dijete se ipak ne uči ‘ukrivo‘ - naglasio je njezin otac i dodao da se njezino ime piše Lucci, a čita kao Luči.

- Ja čak i nisam neki strastveni navijač, ali jedan od sinonima Dalmacije je i taj Hajduk koji se spominje i više gleda na televiziji. K‘o da ona zna što je reprezentacija, niti smo znali da će biti intervjuirana. Ona nije nikad ni čula da će igrati Hrvatska pa ju je to iznenadilo i rekla je da navija za Hajduka - zaštitnički se postavio njezin otac. - Pa se nađu oni pametni koji to kritiziraju.

- Prošlo Svjetsko prvenstvo ona je bila u mom trbuhu - dodala je majka Luce - Rodila se dva dana iza finala.

Bilo kako bilo, Lucci je zvijezda, pa komu drago, komu krivo!

07. lipanj 2023 10:49