StoryEditorOCM
DubrovnikINFRASTRUKTURNI PROJEKT |

MOKOŠICA U rujnu kreće postavljanje javne rasvjete uz cestu Put na more i Staro selo čime će se poboljšati sigurnost u prometu

Piše PSD.
6. srpnja 2021. - 17:21

Objavljena je javna nabava za projekt izgradnje javne rasvjete u Mokošici, točnije, u ulici Put na more i Staro selo, a iz Grada Dubrovniku objasnili su o čemu je riječ.

- U sklopu zahvata rekonstrukcije i izgradnje javne rasvjete u Mokošici raspisana je javna nabava za opremu za osvjetljavanje ulica i to područje uz cestu Put na more i Staro selo. Ovo je završna faza rekonstrukcije javne rasvjeta koja se izvodila u sklopu rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže, koju je izvodio Vodovod Dubrovnik d.o.o. Troškovnikom je predviđena dobava, ugradnja i spajanje 75 stupova javne rasvjete s pripadajućim led svjetiljkama koji se postavljaju na već prije izvedene temelje. Rok za izvođenje radova je predviđen 120 kalendarskih dana, a procijenjena vrijednost posla je 470 tisuća kuna bez PDV-a. Očekivani početak radova je rujan ove godine. Osnovna svrha instalacije sustava cestovne rasvjete je kvalitetno i sigurno odvijanje cestovnog prometa svih kategorija vozila te pješaka i biciklista, naveli su iz gradske uprave.

23. travanj 2024 16:50