StoryEditorOCM
DubrovnikSUNČANA NEDJELJA

MNOGI ISKORISTILI DAN NAJAVE PROLJEĆA Sunčajući se na klupama Porporele, pili su neizostavnu ‘kavu za van‘

Piše Ahmet Kalajdžić
21. veljače 2021. - 14:41

Topčli i sunčani nedjeljni dan izmamio je danas Dubrovkinje i Dubrovčane, ali i rijetke turiste vani, na svjež zrak. Iskoristila se i prilika za sunčanje, bolje rečeno uživanje na osunčanim klupama u parkovima i šetnicama. A u  samom Gradu mnogi su tu prigodu iskoristili na Porporeli gdje je bilo nemoguće pronaći praznu klupu.

image
Dubrovnik, 21.02.2021. Suncani i topao nedjeljni dan izmamio je dubrovkinje i dubrovcane na zrak a tu je neizostavna kava za van. Na fotografiji: Porporela. Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
Tonci Plazibat/Cropix

Druženje do kojeg je došlo nakon puna dva mjeseca kišnih padavina iskorišteno ej i za neizostavnu kavu za van. Uz aromatični, topli napitak i ćakule kakvih smo se odavno zaželjeli razmijeniti s prijateljima i dragim ljudima, dan je poprimio još ljepše konture. Uživali su i kućni ljubimci, ali i golubovi, a sve zajedno u kratkom trenutku prolaznosti ovjekovječio ih je objektivom svog fotoaparata naš fotoreporter Tonći Plazibat iz agencije CROPIX.

image
Dubrovnik, 21.02.2021. Suncani i topao nedjeljni dan izmamio je dubrovkinje i dubrovcane na zrak a tu je neizostavna kava za van. Na fotografiji: Golubovi na maloj Onofrijevoj fontani. Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
Tonci Plazibat/Cropix

Pregledajte našu fotogaleriju i uživajte i vi, barem dijelom kao i naši sugrađani koji su iskporistili prigodu izaći iz četiri zida obiteljskog doma. Dan je po svemu bio ako ne pravi proljetni, a ono sigurno najbolja najava proljeća koje će ubrzo i kalendarski doći. 

24. travanj 2024 21:16