StoryEditor
DubrovnikPOLICIJA NA TERENU |

INCIDENT U NOVOJ MOKOŠICI Mlađi muškarac upao mi je u auto, izvrijeđao me i polomio mi retrovizore!

Piše AK/DML
26. svibnja 2020. - 15:27
Nemili incident odigrao se u Novoj MokošiciBožo Radić/HANZA MEDIA
U Novoj Mokošici je danas u ranim popodnevnim satima došlo do nemilog incidenta o kojem smo doznali osobno od oštećene osobe. Naime, gospođa iz Mokošice bila je parkirana i sjedila u svom osobnom automobilu, bijeloj Škoda Fabia vozilu ispred bivše pekare Pupo, kad joj je iznenada prišao mlađi čovjek kojega zna iz viđenja, otvorio vrata suvozača, sjeo i zapovijedio joj "Vozi, Vozi!!!!"

U vozilu je bila naša sugrađanka I.K, inače kuharica u jednom dubrovačkom dječjem vrtiću koja nam je o dramatičnim trenucima koji su uslijedili ispričala:

-Muškarac star između 35 i 40 godina u smeđoj majici i donjem dijelu trenerke je upao u moje vozilo i zapovijedio da vozim. Nakon nekih 300 metara naredio je da stanem sa strane te povukao ručnu kočnicu i počeo me vrlo grubo verbalno vrijeđati. Izgubila sam pojam o vremenu i ne mogu reći koliko je to trajalo, ali nije bilo ni najmanje ugodno. Izvukao je ključ iz brave volana, izašao iz vozila i zaključao me te počeo rukama i nogama snažno lupati po haubi i vratima. Slomio je oba retrovizora, oštetio lim vozila. U to je drugi sugrađanin, star nekih 55 do 60 godina, prolazeći u Volkswagenovom vozilu vidio što se događa, zaustavio se i priskočio mi u pomoć. Nasilnik se dao u bijeg, noseći sa sobom ključ moga vozila. Za njim je potrčao sugrađnin koji mi je priskočio u pomoć i sustigao ga.

Međutim, tada se nasilnik naglo okreće i udara ga snažno šakom u lice. Krv mu je potekla iz nosa iz usne. Brzo su skupilo još građana- gostiju obližnjeg caffe bara koji su vidjeli gdje je odbacio kljuuč, ali nisu znali da je moj. Kasnije su mi ga donijeli, a u međuvremenu sam ja pozvala policiju. Nasilnik je nestao a pojavio se za desetak minuta i ponovno šakom udario osobu koja mi je pomogla! Tada su mladići iz kafića skočili i oborili ga na tlo i tako nepomičnog, čvrsto držali sve dok nije stigla policija - ispričala nam je vidno ustresena sugrađanka koja, kako i sama priznaje, cijeli život neće zaboraviti današnji incident i postupak nasilnika.

Od ostalih smo Mokošana doznali kako je nasilnik, navodno, od prije poznat i policiji te je već prije imao slične incidente upadanja u tuđa vozila, a navodno je barem jednom motorno vozilo privremeno i oduzeo.

Istraga je u tijeku i o svemu će uskoro svoju reći policija, ali i pravosuđe.
02. kolovoz 2021 18:27