StoryEditorOCM
DubrovnikNA RADNOM MJESTU: ZAPOSLENIK PLOVPUTA I SVJETIONIČAR NA SVETOM ANDRIJI

MIHO MIŠO IVANIŠ Zaobišli su me Aquaman, Nicole Kidman i paketi droge, ali zato jedva čekam novu epizodu Igre prijestolja!

Piše PSD.
4. svibnja 2019. - 17:22

Sam na pustom otoku - u tih par riječi stao bi opis radnog mjesta i radne svakodnevice Miha Ivaniša. "Mišo", kako ga zovu prijatelji, poznanici i kolege, zaposlenik je Plovputa, a radi kao svjetioničar na Svetom Andriji. Po 15 dana traje jedna smjena na otoku, a puno je puta znala imati i svoje neželjene produžetke.

Vlaho Lazo i Frano Puljizević koji su brodicom Plovputa Miša prebacili na otok, našli su mjesta i za ekipu iz Dubrovačkog. Zahvaljujući tome, Mišo je za rubriku "Na radnom mjestu" otkrio kako mu je biti sam na otoku, kako je raditi ljeti, kako zimi, boji li se, kako provodi vrijeme, što kaže nakon pogledanog filma "Nestali" s Gerardom Butlerom koji je napravljen po istinitom događaju, a govori o misterioznom nestanku troje svjetioničara na jednom škotskom otoku 1900., što voli u svom poslu, koja je pozadina priče "Hajduk i ja", kad je na otoku 'nezgodno', što je sve dosad doživio, što kuha i što možda jednog dana planira napisati - sve to stoji napisano u novom broju Dubrovačkog vjesnika!

 

20. travanj 2024 09:41