StoryEditorOCM
DubrovnikCarstvo za kućne ljubimce

Mace, kučki, ribice i ostatak društva dugo su na ovo čekali: Otvorena je prva Pet centar trgovina u Dubrovniku

Piše PROMO
13. svibnja 2023. - 12:03

Pet centar, lanac popularnih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, otvorio je prvu trgovinu u Dubrovniku, a već petnaestu u Hrvatskoj. Ove subote brojni su Dubrovčani i njihovi ljubimci stigli na svečanost u prostore nove Pet centar trgovine na adresi Ivana Pavla II 15.

Dulje od dva desetljeća Pet centar je vlasnicima kućnih ljubimaca omiljeno mjesto za kupnju, a Dubrovčanima je do sada bio dostupan putem svoje online prodaje. Od ove subote kupovati mogu i uživo, sa svojim ljubimcima, u najnovijoj Pet centar trgovini.

image
Mihael Barisic/Cropix/Cropix

U Pet centru ih čeka izuzetna ponuda, brojne pogodnosti, napredan program nagrađivanja vjernosti, kao i stručno osoblje koje pruža podršku i savjetovanje vlasnicima kućnih ljubimaca, od trenutka dolaska ljubimca u obitelj do njegove odrasle i starije dobi.

Prva Pet centar trgovina donosi u Grad i svoj moderan konceptu uređenja prostora, kako bi kućni ljubimci i njihovi vlasnici u opuštenoj i ugodnoj atmosferi odabrali omiljenu poslasticu, hranu optimalne nutritivne vrijednosti ili pak novu igračku, u širokoj ponudi Pet centra. 

Pet centar je one stop shop, gdje će vlasnici ljubimaca pronaći, ne samo hranu, slastice i opremu za svoje ljubimce, već i veterinarsko-medicinske proizvode, antiparazitike, lijekove i dodatke prehrani, a iskusni doktori veterinarske medicine zaposleni u ljekarni unutar trgovine pružaju vlasnicima ljubimaca i besplatno stručno savjetovanje. 

image
Mihael Barisic/Cropix/Cropix

Kako bi kupcima ponudio još više pogodnosti i olakšao kupnju, Pet centar je pokrenuo i vlastitu mobilnu aplikaciju u sklopu programa nagrađivanja vjernosti. Pet centar mobilna aplikacija za sada je dostupna korisnicima mobilnih telefona s Android ili iOS operativnim sustavima, a članovima Kluba vjernosti omogućuje najpovoljniju kupnju i ekskluzivne pogodnosti u Pet centar trgovinama.

image
Mihael Barisic/Cropix/Cropix

Skeniranjem barkoda u aplikaciji članovi Pet centar kluba pri svakoj kupnji skupljaju bodove vjernosti za ostvarivanje popusta pri budućim kupnjama, a dostupne su im i ekskluzivne članske akcije te druge pogodnosti. Također, u aplikaciji kupci mogu kreirati profile svojih ljubimaca za personalizirane sadržaje, ponude i kupone s popustima.

24. travanj 2024 03:40