StoryEditor
DubrovnikOD SRCA DAR:

LINĐO ZA UDRUGU SLIJEPIH Priključite se i vi Linđovoj akciji prikupljanja sredstava za kupnju elektroničkog povećala

Piše dv
8. prosinca 2020. - 12:58
FA Linđo je pokrenuo još jednu humanitarnu akcijuFA Linđo
Iz folklornog ansambla  Linđo smo dobili obavijest kako su i ove godine planirali nastaviti tradiciju koja traje punih dvadeset godina od kad je Linđo na blagdan Svete Lucije održavao humanitarne koncerte kojima je prikupljao sredstva za pomoć Udruzi slijepih Dubrovačko neretvanske županije. Ističu:- Planirali su održati dva koncerta kako bi, zbog epidemioloških uvjeta, što većem broju naših sugrađana omogućili da svojim dolaskom pomognu ovu našu akciju. Posebno smo se, unatoč svemu, pripremali za taj, nama uvijek dragi, 13. prosinca. Ali nažalost, ove godine to neće biti moguće.

Stoga smo u danima koji slijede odlučili putem sredstava javnog priopćavanja i aktivnostima na društvenim mrežama prikazati dijelove nastupa u proteklih nekoliko godina, da bismo na sam blagdan Svete Lucije prikazali cijeli koncert iz 2018. godine.
Ove godine sredstva će biti namjenska. Naime, Linđovci ovom akcijom žele pomoći pri nabavljanju elektroničkog povećala kojim bi se jednoj našoj sugrađanki u velike olakšalo školovanje. Stoga pozivamo sve ljude dobre volje da uplate novčana sredstva na račun Udruge slijepih i na taj način pomognu nabavci povećala.
 
UDRUGA SLIJEPIH
DUBROVAČKO NERETVANSKE ŽUPANIJE
DUBROVNIK
IBAN: HR502407000-1100021348 (OTP banka)
(Opis plaćanja: za povećalo)
 
07. svibanj 2021 21:47