StoryEditorOCM
DubrovnikANDRO VLAHUŠIĆ NAJAVIO KANDIDATURU NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA

Kristić i Franković se vraćaju u Dubrovnik, a ja idem u Sabor te potom u Vladu

Piše DV
28. travnja 2017. - 17:42

Bivši dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić najavio je kandidaturu na izvanrednim parlamenatarnim izborima, za koje je siguran da će se održati u rujnu.
Kandidirat ću se na izvanrednim paralmentarnim izborima u rujnu koji su jedino rješenje ovoj  krizi u Vladi. Od sadašnjih dubrovačkih zastupnika prvi se doma vraća Maro Kristić iz MOST-a na čije se mjesto vraća bivši ministar uprave Ivan Kovačić. Nakon njega vratit će se i Mato Franković. Obzirom da me lex. Vlahušić ne spiječava u kandidaturi  na parlamentarnim izborima, već samo za gradonačenika Dubrovnika ući ću u Sabor , a potom najvjerojatnije u novu Vladu i to kao njezin  potpredsjednik zadužen za upravu. Time će se pokazati sva apsurdnost tog zakona – poručuje Vlahušić pojasnivši kako osim iskustva rada u Vladi kao ministar zdravstva ima iskustva  gradonačelnika u tri mandata te predsjednika županijske Skupštine kao i ravnatelja bolnice.
– Postoji li u Hrvatskoj iskusnija osoba za taj posao? – zapitao se Vlahušić dodajuči  kako će tada Dubrovniku uz budućeg HNS-ova gradonačelnika Valentina Dujmovića još više pomagati nego je to radio dubrovačkoj bolnici kao ministar zdravstva. 

23. travanj 2024 11:36