StoryEditorOCM
DubrovnikPO ZATVARANJU BIRALIŠTA |

JELKA TEPŠIĆ I JOŠKO CEBALO, ZAMJENICI HDZ-ovih KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA I ŽUPANA Hvala biračima, očekivanja su optimistična

Piše kf
30. svibnja 2021. - 19:44

Po zatvaranju birališta, izjave novinarima dali su HDZ-ovi kandidati za zamjenicu gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić i za zamjenika dubrovačko-neretvanskog župana Joško Cebalo:

 - Želimo u ime svih zahvaliti svim građanima Dubrovnika koji su ostvarili svoje demokratsko pravo i danas glasali u drugom krugu lokalnih izbora. Očekivanja su pozitivna, ali ipak želimo pričekati konačne rezultate, vidjeli smo u prvom krugu da se stvari mogu promijeniti - kazala je Tepšić na upit za komentar izlaznih anketa koje HDZ-ovu Matu Frankoviću daju 60 posto, a protukandidatu DDS-ovu Peru Vićanu 40 posto naklonosti birača.

I Joško Cebalo je zahvalio sugrađanima što su izašli na izbore, posebno onima koji su glas dali HDZ-ovu adutu Nikoli Dobroslaviću:

- Zadovoljni smo. Imamo izlaznost kakvu smo očekivali, a očekujemo da su birači prepoznali naš rad i pozitivnu kampanju - izjavio je Cebalo.

Na upit za komentar izlaznih anketa koje u Dubrovniku daju tijesnu prednost od 51 posto Nikoli Dobroslaviću nad protukandidatom Božom Petrovim, odgovorio je kako u HDZ-u vjeruju da će kao i prije 14 dana njihov kandidat odnijeti pobjedu.

25. travanj 2024 16:36