StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021.|

IZ DDS-A ODGOVORILI VLAHUŠIĆU: ‘Što zna i što može je imao priliku pokazati. Bog mu je dao nezasluženu Saborsku mirovinu pa neka uživa u njoj‘

Piše dv
10. svibnja 2021. - 16:37

Nakon konferencije za medije koju je u ponedjeljak održao kandidat za gradonačenika ispred platforme Dubrovnik - naš Grad, Andro Vlahušić, na njegove navode odgovorili su iz Dubrovačkog demokratskog sabora:

"Niske strasti, strah i blaćenja Andra Vlahušića ni malo ne zanimaju DDS ni njegove čelnike. On je samo potvrdio da je i dalje ostao zarobljen u svijetu svojih laži misleći da su naši sugrađani kratkog pamćenja. DDS je do sada vodio vrlo korektnu kampanju koju će tako nastaviti, a njegov istup govori puno više o njemu nego o onima koje pokušava oblatiti.

Nedavna njegova laž koju su čuli svi sugrađani jest da su mu zabranili raditi u dubrovačkoj bolnici na što je vrlo energično i žurno reagirao prof. dr. sc. Bekić koji je jasno čitavom puku kazao da su to obične laži Andra Vlahušića. Dodatna laž u istoj situaciji jest ona u kojoj je prozvao prof.dr.sc. Bekića da ga je doveo s KBC Rebra u Dubrovnik, a on je izjavio da se u Grad vratio iz obiteljskih razloga.

Nedostatak političke snage i očaj su Andra Vlahušića nagnali da izjavljuje ovakve objede. Na jednom od nedavnih sučeljavanja, predsjednik DDS-a mi je u njegovoj nazočnosti rekao da se ponaša kao dječak koji hoda šumom pa od straha plače. Što je prva lekcija iz psihologije, a mi ćemo samo dodati – čim prestane plakati konstantno nastavlja lagati.

Naši kandidati apsolutno se ne boje svojih političnih suparnika i strašno je glupo govoriti o tome da se netko nekoga boji – kao da smo djeca u vrtiću.

Sramotno je i nedostojno da se lažima koje pokušava fino zapakirati bori čovjek koji se diči nekakvim idejama. Svima je jasno da tu nema ideja. Predsjedništvo DDS-a poziva Vlahušića da nastavi s lažima i klevetama, mi ga tužiti nećemo jer imamo pametnijeg posla. Što zna i što može je imao priliku pokazati. Bog mu je dao nezasluženu Saborsku mirovinu pa neka uživa u njoj", stoji u reagiranju kojega je poslalo predsjedništvo Dubrovačkog demokratskog sabora.

22. travanj 2024 14:50