StoryEditor
DubrovnikZADOVOLJNI SITUACIJOM|

INICIJATIVA "TUP - URBANA ČETVRT": Vjerujemo da će se kupovina Gradu isplatiti ne samo financijski nego i kroz rješavanje gradskih prostornih problema

Piše dv
13. listopada 2021. - 19:39
TUP urbana četvrt'

"Nastavno na izjavu gradonačelnika o kupovini TUPa, možemo kao inicijativa ''TUP urbana četvrt'' izraziti svoje zadovoljstvo smjerom kojim je Grad krenuo. Svjesni smo da je kupovina TUPa proces koji traje te podržavamo gradonačelnika u namjeri da se TUP ostavi građanima i njihovim potrebama, ali također vjerujemo da će se ova kupovina gradu isplatiti višestruko ne samo financijski kroz najmove nego i kroz rješavanje gradskih prostornih problema te kroz generiranje novih radnih mjesta koje ovakve transformacije prate.

Mi, članovi inicijative, poduzetnici i udruge, umjetnici i obrtnici, nastavljamo dalje razvijati i stvarati urbane sadržaje za naše sugrađane, ali i za sve posjetitelje grada. Nadamo se da ćemo u suradnji s Gradom očuvanjem TUPa odati priznanje svemu onome što je TUP predstavljao za razvoj i obranu grada kroz povijest, ali i zajednički s Gradom graditi TUP budućnosti, TUP urbanu četvrt, mjesto suradnje javnog i privatnog za dobrobit građana i lokalne zajednice", stoji u priopćenju inicijative TUP urbana četvrt.

20. listopad 2021 01:36