StoryEditorOCM
DubrovnikSASTANAK S FRANKOVIĆEM|

INICIJATIVA "TUP - URBANA ČETVRT": Prostor je od krucijalne važnosti za daljni razvoj grada. S gradskom upravom traži se zajedničko rješenje

Piše dv
22. rujna 2021. - 17:25

U srijedu je održan sastanak predstavnika inicijative "TUP - urbana četvrt" s gradonačelnikom Matom Frankovićem i predstavnicima gradske uprave.

Na sastanku su predstavnici inicijative upoznali gradonačelnika s trenutnim kreativnim i društvenim sadržajima koji se odvija u prostorima TUP-a kao i viđenjem daljenjeg razvoja TUP-a, te su od gradonačelnika Frankovića saznali trenutno stanje i mogućnosti grada vezano za očuvanje TUP-a.

Stav je inicijative da je sastanak prošao u konstruktivnom i pozitivnom tonu, te se vjeruje kako će se kroz desetak dana u započetom dijalogu s gradom uspjeti doći do zajedničkog rješenja koje će biti na dobrobit svih zainteresiranih strana.

Još jednom inicijativa ističe da je prostor TUP-a od krucijalne važnosti za daljni razvoj grada te im je drago da i gradonačelnik dijeli njihovo mišljenje.

VEZANE VIJESTI: BAJRO SARIĆ: Grad zakonski ne može kupiti dionice propale tvornice; KREŠIMIR GLAVINIĆ: Možemo napraviti kreativno poduzetnički centar

18. travanj 2024 10:21