StoryEditorOCM
Dubrovnik10. I 11. LIPNJA |

HGK Županijska komora Dubrovnik: Dvodnevna edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi u Dubrovniku

Piše Dv
27. svibnja 2021. - 09:22

HGK - Županijska komora Dubrovnik  i Hrvatska gorska služba spašavanja   organiziraju dvodnevnu edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, koja će se održati 10. i 11. lipnja 2021., od 9 do 16:30 sati, u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik (Ul. Marijana Blažića 2).

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na link:  PRIJAVA

Broj sudionika ovisit će o tadašnjim epidemiološkim mjerama za okupljanja u zatvorenom prostoru, pa napominjemo da će prvoprijavljeni imati prednost. 

Cijena za tvrtke koje su članice HGK iznosi 150 kuna po polazniku, dok je za obrte, fizičke osobe i druge nečlanice cijena 300 kuna.

Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Podsjećamo da prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.

19. travanj 2024 14:25