StoryEditorOCM
DubrovnikOGORČENI NERADOM KOMUNALACA

GRUŽ: Olupina i pijesak već osam mjeseci zauzimaju parking!

15. listopada 2018. - 21:52
Naši čitatelji iz Gruža poslali su nam ove dvije fotografije koje su, tzvrde, načinjene još u lipnju. Tvrde da je stanje identično te da ni nakon više poziva Komunalnom redarstvu i nadležnoj inspekciji još nitko od nadležnih nije reagirao i naredio rješenje problema.

Točnije, pričaju nam ogorčeni Gružani, nije naređeno uklanjanje olupine neregistriranog hyundai accenta koju je vlasnik "zaboravio" jednako kao što je i neki drugi, neodgovorni stanar ulice Stjepana Cvijića zaboravio ukloniti hrpu pijeska. Za taj pijesak Gružani iz susjedne Imotske ulice uvjeravaju nas da stoji duže nego olupina osobnog vozila!?

Za one koji ne znaju, parking mjesto u ulici Stjepana Cvijića vrijedi i plaća se "pod zlato". Unatoč tomu što je dio sugrađana tijekom prethodnih par godina uspio uz pomoć gradske koja je potaknula izgradnju dvaju garažnih objekata, riješiti problem parkiranja, parkirališno se mjesto još uvijek traži kao teško nabavljivi lijek. Tim više čudi da komunalci nisu reagirali i naložili vlasniku vozila da ga ukloni. Isto se odnosi i na stabnara koji već mjeseci obnavlja svoj stan u jednoj od zgrada ispod gruških nebodera. 

 
19. travanj 2024 19:54