StoryEditorOCM
DubrovnikRečeno - učinjeno!

Gruški prodavači prikupili potpise. Ne žele na placu u Lapad, sad je loptica na Gradu i Sanitatu...

Piše DV
22. siječnja 2023. - 19:43
Specijal DV Dubrovnik, 120123. Prodavaci na gruskoj trznici o skorom preseljenju u Lapad zbog radova obnove gruske place koji bi trebali poceti 6.veljace.Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

"Poštovani kupci,ovim putem ispred prodavača s Gruške place vas želim obavijestiti da je peticija gotova. Potpisi su se skupljali u petak i subotu na placi u Gružu. Veliko hvala svima koji su se odazvali peticiji i podržali nas. Skupljeno je krcato potpisa i šalju se na daljnji protokol. Veliko hvala i pojedinim prodavačima koji su dali sve od sebe skupljajući potpise i usput prodavali verduru, znam da nije bilo lako. Hvala i medijima koji su nas popratili i takoder nas podržali. Idemo dalje. O svim daljnjim događajima popratite nas na Virtualnoj placi.Još jednom VELIKO HVALA svima!!" - poručuju prodavači s place u gružu kojima je najavljeno preseljenje na placu Lapad, zbog skore rekonstrukcije gruške place.

Podsjetimo, kad je isto najavljeno, odlučeno je i da će ribarnica ostati  gružu tijekom rekonstrukcije place, a gruški prodavači složni su u tome da im preseljenje u lapad ne odgovara zbog nemogućnosti pristupa automobilom, kao i zbog najavljenog poskupljenja banaka. Jedino što bi im odgovaralo jest, naveli su, to što je lapadska placa prekrivena, no bez ribarnice i parkinga nisu skloni preseljenju zbog čega su najavili petiiciju.

Prikupljeni potpisi predat će se na gradskom protokolu.

19. travanj 2024 23:28