StoryEditorOCM
DubrovnikMOSTOV KANDIDAT ZA ŽUPANA

GRMOJA:Potrebna strategija razvoja turizma

Piše DV
28. svibnja 2017. - 17:16

U povijesnoj jezgri Mostov kandidat za župana Nikola Grmoja sa svojim zamjenicima Matom Tomljanovićem i Dariom Pecotić održali su pres konferenciju, gdje je glavna tema bila turizam.

-Ono što je trenutno naj potrebno jeste napraviti strategiju razvoja turizma u Dubrovniku, to jest vidjeti na koji način preko branda Dubrovnik razvijati i cijelu županiju. U vrijeme kada je Dubrovnik imao gradonačelnika i župana iz redova HDZ-a tada je učinjena najveća šteta kulturnoj baštini grada Dubrovnika-kazao je kandidat za župana Nikola Grmoja te dodao kako je jedina sjednica Vlade u Dubrovniku održana kada se rasprodavao Srđ.

Isto tako, Grmoja smatra kako je vrijeme da župan bude iz redova druge političke opcije, i to one koja će znati cijeniti javni interes.

-Samo ovog tjedna Dubrovnik će posjetiti oko 19 tisuća gostiju samo sa kruzera.Moramo čim prije napraviti plan korištenja kulturne baštine za Dubrovnik, a i za sva ostala vrijedna područja u županiji –kazao je kandidat za zamjenika Mato Tomljanović te dodao kako županije ne može biti imuna na problem sa kojim se Dubrovnik susreće.

23. travanj 2024 22:18