StoryEditorOCM
DubrovnikCOVID-a SE TREBA ČUVATI |

Gradonačelnik zaigrao na humanitarnom turniru Župe sv. Petra za potporu u oporavku sugrađanina Pera Matane, pozvao Dubrovčane da se cijepe

Piše DV
27. lipnja 2021. - 14:56

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković na svom je Facebook profilu objavio fotografije s dobrotvornog malonogometnog turnira Župe sv. Petra za potporu u oporavku župljanina Pera Matane koji je prebolio teški oblik koronavirusa:

- Čast mi je bila sudjelovati na humanitarnom turniru organiziranom u svrhu prikupljanja sredstva za rehabilitaciju našeg sugrađanina Pera Matane koji je obolio od teškog oblika COVID 19 bolesti. Posebno dirljiv trenutak je bio dolazak Pera Matane na turnir. COVID 19 nije šala i zato, dragi sugrađani, nemojte dvojiti, cijepite se jer to je jedini način da pobijedimo ovu nepredvidivu bolest. Posebno pozivam mlade da se cijepe. Cijepite se jer tako čuvate sebe, ali i svoje najmilije. Cijepljenje je IN!

Na turniru održanom uoči blagdana sv. Petra, zaštitnika istoimene dubrovačke župe, momčad Župe sv. Petra pobijedila je nogometne snage gradske uprave rezultatom 4:2.

20. travanj 2024 03:30