StoryEditor
DubrovnikNAKON MEDALJA S NATJECANJA WORLD SKILLS

GRADONAČELNIK ČESTITAO MARINI KOVAČIĆ Tvoj uspjeh na ponos je našem Dubrovniku, TUŠ-u, ali i cijeloj zemlji!

Piše DV
29. kolovoza 2019. - 17:19
U povodu osvajanja dvije medalje na 45. natjecanju WorldSkills, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Marini Kovačić. Prenosimo je u cijelosti:
 
"Draga Marina,
 
želim ti od srca čestitati na izvrsnom rezultatu koji si postigla na natjecanju WorldSkills u Kazanu. Titula Best of Nation i 5. mjesto u tvojoj disciplini, Poslovanje hotelske recepcije, iznimno je postignuće među mnogobrojnom i zahtjevnom svjetskom konkurencijom.
 
Ovo priznanje pokazatelj je tvoje vještine i predanog rada, za što je zaslužno i vodstvo mentorice Amele Obad. Uz neizbježnu disciplinu, uvjeren sam da je dio tvog rezultata svakako i strast prema svojoj struci. Moderne tehnologije danas mijenjaju svijet iz dana u dan, no u turizmu i ugostiteljstvu obrazovan i stručan kadar je  ključ uspjeha i kao takav nezamjenjiv. Potičem te da se nastaviš svoj profesionalan put stjecanjem znanja i vještina koji su itekako potrebni i traženi u našem Gradu kao svjetskom turističkom odredištu.
 
Tvoj uspjeh na ponos je našem Dubrovniku, Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik, ali i cijeloj zemlji s obzirom na to da su tvoje dvije medalje prve za Hrvatsku na ovom natjecanju.
 
S poštovanjem,
Gradonačelnik 
Mato Franković
loading...

Izdvojeno

13. srpanj 2020 18:15