StoryEditorOCM
DubrovnikČESTITAO GRADONAČELNIK

Franković prvakinji Hrvatske u maratonu Tei Faber: ‘Tvoji zavidni rezultati inspiracija su mladim sportašima na njihovom putu‘

Piše dv
11. listopada 2021. - 16:46

Povodom osvajanja Prvenstva Hrvatske u maratonu i ostvarenja osobnog rekorda na 29. Zagrebačkom maratonu, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku atletičarki Tei Faber i Atletskom klubu Dubrovnik. Prenosimo je u cijelosti:

Draga Tea,

iznimno mi je drago što ti mogu čestitati na tituli prvakinje Hrvatske u maratonu i ostvarenju osobnog rekorda, kao i osvajanju srebra u ekipnom natjecanju seniorki zajedno s Helenom Gleđom i Madom Žeravicom. 

Možeš itekako biti ponosna na ukupno osam odličja koja su dokaz tvoje upornosti, odricanja i truda. Tvoji zavidni rezultati inspiracija su mladim sportašima na njihovom putu do vrhunskih rezultata, kako u sportu tako i u životu. Čestitke naravno upućujem i seniorima Anti Živkoviću, Vinku Sliško i Džoniju Juriću za osvojeno treće mjesto u ekipnom natjecanju.

Pohvale za još jedan izvanredan uspjeh Atletskog kluba Dubrovnik zaslužno idu i vodećem timu koji prepoznaje talent naših sportaša i pomaže im na putu do pobjede. Hvala vam što promovirate naš Grad, nastavite i dalje marljivo raditi, a mi ćemo vam biti podrška. Želim vam svima još puno uspješnih sportskih rezultata!     

                             

S poštovanjem,   

Gradonačelnik Mato Franković

22. travanj 2024 04:09