StoryEditorOCM
DubrovnikREAKCIJA GRADONAČELNIKA |

FRANKOVIĆ Nakon izgradnje i rekonstrukcije, korisnicima nelegalnih vezova na Lapadskoj obali Grad je voljan osigurati trajne vezove s još dva pontona

Piše Dv
20. ožujka 2021. - 14:34

Nakon što smo objavili priču o korisnicima vezova od Batale do vile Elize kojima je stigla obavijest da svoja plovila moraju ukloniti do 1. travnja zbog početka rekonstrukcije Lapadske obale, a da im pritom nije ponuđen zamjenski vez, na tu se temu putem svog Facebook-profila osvrnuo gradonačelnik Mato Franković.

- Korisnicima nelegalnih vezova na Lapadskoj obali, a nakon izgradnje i rekonstrukcije Lapadske obale Grad je voljan u suradnji sa Županijskom lučkom upravom osigurati trajne vezove kupnjom još dva pontona. Smatramo da je bitno sve navedene korisnike evidentirati te nakon same rekonstrukcije Lapadske obale istima odmah omogućiti stalni vez. Grad Dubrovnik, iako nije nadležan za ovo pitanje na pomorskom dobru, želi uz partnerstvo sa Županijskom lučkom upravom osigurati vezove svima onima koji u ovom trenutku na području Lapadske obale imaju vezanu barku, ali zbog najavljene rekonstrukcije nisu mogli imati godišnji ugovor sa Županijskom lučkom upravom Dubrovnik, napisao je Franković. 

20. travanj 2024 05:32