StoryEditorOCM
DubrovnikOBAVIJEST|

EVO KAKO ĆE RADITI DOM ZDRAVLJA! Primat će se isključivo naručeni pacijenti, na ulazu maske, mjerenje temperature i dezinfekcija

Piše DV
7. svibnja 2020. - 12:32
Službe Doma zdravlja Dubrovnik od 4. svibnja 2020.g. rade u svom punom opsegu, uz primjenu posebnih mjera za sprječavanje širenja bolesti COVID-19. I na dalje će se primati iskjučivo naručeni pacijenti. Prilikom telefonskog naručivanja liječnici će procijeniti potrebu dolaska pacijenta na pregled.

Sve službe u Domu zdravlja (obiteljska medicina, dentalna medicina, biokemijski laboratorij, fizikalna terapija itd.) će svoje pacijente naručivati svakih cca 30 minuta. U čekaonici svake ordinacije ne smije biti više od jednog pacijenta.

Na ulazu uzgradu Doma zdravlja će se vršiti posebna kontrola naručenih pacijenata. U zgradu se neće puštati pacijeti koji nisu naručeni. Iznimno, u zgradu će se puštati hitni pacijenti.

Svim pacijentima će se, prilikom ulaska u zgradu izmjeriti temperatura te dezinficirati ruke, a pacijenti će sa svojom obućom morati proći kroz kadu za dezinfekciju obuće. Pacijenti prilikom ulaza u zgradu moraju imati svoje maske.

Molimo sve pacijente da se pridržavaju navedenih uputa kako bi svi zajedno spriječili mogućnost širenja bolesti COVID-19.
20. travanj 2024 09:00