StoryEditor
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021.

Dubrovnik - naš grad započeo s prikupljanjem potpisa podrške Andru Vlahušiću

Piše dv
16. travnja 2021. - 11:47
Izbori 2021
Prikupljanje potpisa podrške Andru VlahušićuDubrovnik - Naš Grad

Druženjem s građanima na gruškoj placi Andro Vlahušić u društvu članova platforme Dubrovnik - naš grad započeo je s prikupljanjem potpisa potpore svojoj kandidaturi za novi mandat na čelu Dubrovnika.

- Iako je prikupljanje otežano zbog epidemioloških mjera odaziv je zaista izvanredan. Ovim tempom jako skoro ćemo prikupiti i premašiti dovoljan broj potpisa te se ovim putem želim od srca zahvaliti svim našim sugrađanima koji su gosparu Vlahušiću izrazili potporu" - rekla je kandidatkinja za njegovu zamjenicu Nataša Gabričević.

Iz platforme su najavili da, bez obzira na činjenicu da će potrebne potpise prikupiti brzo, namjeravaju i dalje nastaviti s tim procesom.

- Bitno nam je dobiti povratne informacije od građana. Već prvi kontakti pokazuju da je nezadovoljstvo trenutnim stanjem u gradu veliko i da su naši sugrađani željni promjene jer u trenutnoj gradskoj upravi ne vide snagu koja može izvući naš grad iz trenutne krize. Na nama je da poslušamo njihove probleme, kako bi već 1. lipnja mogli početi raditi na njihovom rješavanju" - istaknuo je kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić.

Osim za njegovu kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika, članovi platforme Dubrovnik - naš grad jutros su prikupljali potpise potpore i za zajedničkog kandidata za župana, Roka Tolića, koji im se također pridružio u jutrošnjem druženju s građanima.

16. lipanj 2021 01:16