StoryEditorOCM
DubrovnikJOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA DUBROVAČKI TURIZAM

Dubrovački Vrtovi Sunca među 30 najboljih resorta u Europi po izboru prestižnog Condé Nast Traveler Magazina 

Piše DV
10. listopada 2019. - 19:36
Prestižni Condé Nast Traveler Magazin danas je objavio rezultate svojih godišnjih nagrada Readers' Choice Awards u kojima je lukuzni resort Dubrovački Vrtovi Sunca ponio titulu jednog od 30 najboljih resorta u Europi. 
 
Više od 600.000 čitatelja Condé Nast Traveler Magazina širom svijeta sudjelovalo je u izboru „najbolji od najboljih“ ocjenjujući svoja iskustva s putovanja kako bi pružili potpunu sliku o tome gdje i kako danas putujemo.
 
„Ponosni smo na svaku nagradu i priznanje koje su Dubrovački Vrtovi Sunca dobili od kada smo otvorili svoja vrata. Iznimno nas raduje što Readers' Choice Awards nagradu biraju upravo gosti koji su prepoznali posebnost našeg resorta, kvalitetu naše usluge te predanost pružanju autentičnih doživljaja u destinaciji. To nam je motivacija da prilikom svakog posjeta gostima pružimo još više.“ izjavio je ovom prilikom direktor hotela Christian Larss Kreković.
 
Nagrada čitatelja Condé Nast Traveller's Choice Awards su najstarije i najprestižnije priznanje izvrsnosti u turističkoj industriji. Potpuni popis pobjednika možete pronaći ovdje (https://www.cntraveler.com/the-bests/readers-choice-awards).
 
19. travanj 2024 01:36