StoryEditor
DubrovnikONLINE

Donacijski koncert grupe Silente za dubrovačku školu, ali i Petrinju: "Nije ugodno sad ni svirati, ali nećemo klonuti"

Piše DV
30. prosinca 2020. - 13:08
Donacijski koncert dubrovačkog benda Silente: „Online za pravu stvar“Vedran Levi
Donacijskim koncertom dubrovačke skupine Silente završena je akcija „Online za pravu stvar“ kojom je uspješno prikupljeno 140.000 kuna potrebnih za opremanje Snoezelen sobe u Osnovnoj školi Lapad. Ovom akcijom, također osigurano je i dodatnih 40.000 kuna koje će ići u fond za financijsku pomoć Petrinji i okolnim mjestima pogođenim potresom. Online koncert održan je sinoć, 29. prosinca, prijenosom iz Kazališta Marina Držića.

image
Donacijski koncert dubrovačkog benda Silente: „Online za pravu stvar“
Vedran Levi

 
Nakon katastrofalnog potresa koji je jučer pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, iz dubrovačkog benda Silente poručili su kako muzika ne znači puno u ovakvim trenutcima i da bi voljeli da mogu napraviti više. „Nije ugodno sad ni svirati, ali nećemo klonuti. Glavu gore, srca naprijed i svak neka pomogne kako može“, poručili su članovi benda.

image
Donacijski koncert dubrovačkog benda Silente: „Online za pravu stvar“
Vedran Levi

 
Organizatori zahvaljuju brojnoj publici koja se kupnjom ulaznice priključila online gledanju koncerta uživo, ali i svim donatorima koji su sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji te grupi Silente, Gradu Dubrovniku, Kazalištu Marina Držića i VSP Videu na pomoći u realizaciji projekta.

image
Donacijski koncert dubrovačkog benda Silente: „Online za pravu stvar“
Vedran Levi


Donacijski koncert organizirali su Rotary klub Dubrovnik i Rotary Satellite klub Dubrovnik Jug, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala.
03. travanj 2021 10:00