StoryEditorOCM
DubrovnikNA ŽUPANIJSKOM SUDU

Dobroslavić i Cebalo na radnom sastanku s ministrom Malenicom

Piše Edubrovnik
27. kolovoza 2021. - 09:20

Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica boravio je u četvrtak u radnom posjetu Gradu Dubrovniku tijekom kojeg je posjetio Županijski sud u Dubrovniku i Zatvor u Dubrovniku. Tijekom posjeta ministar je održao radni sastanak sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem, zamjenikom župana Joškom Cebalom i gradonačelnikom Grada Dubrovnika Matom Frankovićem o aktivnostima u realizaciji projekta kojim se dugoročno osiguravaju prostorni kapaciteti sudova Zatvora u Dubrovniku te s predsjednicom Županijskog suda Jositom Begović na temu provedbe akcijskih planova za povećanje učinkovitosti rada sudova te o infrastrukturnim i kadrovskim pitanjima.

Na sastanku su uz ministra, sudjelovali i predsjednika Županijskog suda u Dubrovniku Josita Begović, predsjednica Općinskog suda u Dubrovniku Marijana Capurso Kulišić te upravitelj Zatvora u Dubrovniku Zlatko Karačić.

Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županije i Ministarstvo pravosuđa potpisali su 25. srpnja 2018. godine Sporazum o sufinanciranju radova, temeljem kojeg se izgradnja prostornih kapaciteta sufinancira u omjerima – 55% Ministarstvo pravosuđa i uprave, 10% Dubrovačko-neretvanska županija i 35% Grad Dubrovnik.

Realizacijom ovog projekta osigurat će se dostatni prostorni kapaciteti za smještaj svih pravosudnih tijela u Gradu Dubrovniku.

16. travanj 2024 18:23