StoryEditorOCM
DubrovnikŠTO ĆE TEK BITI U SEZONI?

DIVLJALUK NA PILAMA Splitski taksist krivo parkirao pa još i izvrijeđao našu sugrađanku

Piše dv
30. travnja 2019. - 16:32
Kako su nam javili uzrujani dubrovački supružnici, danas oko 12,30 sati došlo je do verbalnog incidenta između dvoje naših sugrađana i jednog splitskog taksista, vozačem kombija marke Opel.

- Moja je supruga doživjela veliku neugodnost na Pilama. Dok me čekala pokraj mjesta predviđenog za građane, odnosno pored parking mjesta na kojem vozila mogu biti zaustavljeni do jedne minute, parkirno je mjesto zauzeo spomenuti splitski taksist. (registracija poznata redakciji, op. DV). Kad je tog vozača moja supruga upitala zna li je li to mjesto predviđeno za taksi- vozila ili za građane, on je je grubo odbrusio:- Od... od auta!

Kako je riječ o starijim sugrađanima, uvreda ih je posebno potresla. Tijekom javljanja našoj redakciji, zapitali su:- Tko može zaštiti nas, obične građane? U situaciji kad je grad preopterećen s više od tisuću taksi vozila iz svih dijelova Hrvatske, ovakvih će incidenata biti još više! Tko nas može zaštititi u vlastitom gradu? A ljeto nije ni počelo, što će tek biti us ezoni - pitaju se.
25. travanj 2024 07:30