StoryEditorOCM
DubrovnikGRAD DUBROVNIK

Delegacija Sarajeva kod gradonačelnika: ‘Uistinu imamo iznimno dobre odnose koji traju bez obzira na brojne promjene vlasti‘

Piše Dv
11. srpnja 2022. - 14:40

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivana Brnin primili su danas zamjenicu predsjedavajućeg Gradskog vijeća Grada Sarajeva Mirelu Džehverović i gradskog vijećnika Grada Sarajeva Tonija Vukadina.

Povod njihova dolaska, uz nazočnost na ovogodišnjem otvaranju najreprezentativnije kulturne manifestacije Dubrovačkim ljetnim igarama, bilo je sudjelovanje na Mimohodu u povijesnoj jezgri koji se već tradicionalno 11. srpnja održava u znak sjećanja na žrtve Srebrenice.

"Posebna je oduvijek bila veza između Sarajeva i Dubrovnika, još od razdoblja Dubrovačke Republike. Uistinu imamo iznimno dobre odnose koji traju bez obzira na brojne promjene vlasti, a koje ćemo nadam se nastaviti održavati s istim entuzijazmom i respektom u duhu zajedništva i prijateljstva", naglasio je u ovoj prigodi gradonačelnik Franković.

Predstavnica Grada Sarajeva Mirela Džehverović uputila je zahvalu gradonačelniku i suradnicima na gostoprimstvu te je izrazila želju za nastavkom i jačanjem suradnje dvaju gradova.

20. travanj 2024 07:22