StoryEditor
DubrovnikKod palače Sponza

Članice Mosta Dubrovnik organiziraju humanitarnu akciju za Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju u Vukovaru

Piše Dv
25. studenog 2021. - 16:37

"U danima vikenda koji je pred nama, u subotu i nedjelju u vremenu od 10 do 13 sati članice Mosta Dubrovnik će na štandu koji će se nalaziti ispod svoda palače Sponza organizirati humanitarnu akciju čiji će cjelokupni prihod biti namijenjen Udruzi za pomoć i podršku roditeljima djece s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima -"Tko se boji sutra još?"- Vukovar. 

Pozivamo sve gospođe i gospare dobre volje i velikog srca da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji odabirom neke od rukotvorina koje proizvode članovi ove vukovarske udruge. 

Pomažući roditeljima djece s teškoćama u razvoju Grada Vukovara u vremenima koja su posebno teška i sjetna kada su u pitanju ratna stradanja gradova prijatelja Dubrovnika i Vukovara na ovaj način, makar simbolički dodatno osnažujmo i izgrađujemo prijateljske odnose s žiteljima Grada heroja, jer u isto vrijeme će se događati i humanitarna akcija ove udruge u Vukovaru. 

Stoga dođite, odaberite neku lijepu prigodnu blagdanski rukotvorinu i u skladu sa svojim mogućnostima pomozite rad Udruge za pomoć i podršku roditeljima djece s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima Grada Vukovara", stoji u pozivu Mosta Dubrovnik. 

item - id = 1146031
related id = 0 -> 1146537
related id = 1 -> 1095432
05. prosinac 2021 14:48