StoryEditorOCM
DubrovnikPARKIRANJE I VOZAČKO PRIGOVARANJE

ČITATELJI RIJEŠILI MISTERIJU Evo za koga je rezervirano parking mjesto u Hebrangovoj

Piše DV
15. lipnja 2019. - 16:15
Nakon objave vijesti o rezerviranom parking mjestu u Hebrangovoj, javili su nam se čitatelji s pojašnjenjem:

- Ovo je mjesto rezervirano za udrugu Rina Mašera, i to ne non stop, nego kad im treba, a u međuvremenu ljudi tu parkiraju normalno, i znaju. Dosad su korisnike razvozili tako da bi zaustavili promet na zebri prema ilijinoj glavici, par metara od ovog mjesta,pretrčavali s njima preko puta i slično - objasnili su sugrađani nakon što se Olga Muratti putem društvenih mreža zapitala komu se prepušta ovo i ostala rezervirana parking mjesta po Gradu.

Predsjednica gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika koja inače živi u ovoj četvrti, na svom se FB profilu zapitala za koga se sve čuvaju famozna dubrovačka parking mjesta s oznakom 'R'. Jedno takvo upalo joj je u oko u Hebrangovoj ulici.

- Nakon najnovijeg "ocrtavanja" parkinga pojavila su se neka zbunjujuća "R" parkirna mjesta bez oznaka komu pripadaju?!
Ne znamo koliko je takvih "R" mjesta i komu pripadaju ?! Stanari plaćaju parking i nemaju sigurno mjesto a nekima je to očito "zaobilazno" omogućeno... jer kako inače protumačiti činjenicu da se na tim mjestima svakodnevno uredno parkiraju iste osobe kojima to pravo, po Rješenju, ne pripada?! - čudi se Muratti.

- Bilo bi korisno popisati sva ta novooznačena "R" mjesta i tražiti javni uvid u svako doneseno Rješenje, a onda to usporediti sa stvarnim korisnicima tih parkirnih mjesta - ocijenila je Olga Muratti.
25. travanj 2024 11:01