StoryEditorOCM
DubrovnikSVI SE ČUDE

Bivši pročelnik za zdravstvo naše županije predložen za ravnatelja Muzeja grada Rijeke, otkuda njegove ime u križaljkama nikome nije jasno

Piše dv
18. ožujka 2023. - 15:40

Bivši županijski pročelnik za zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije Dario Kulišić mogao bi postati novi ravnatelj Muzeja Grada Rijeke. Odlučeno je to na posljednjoj sjednici Upravnog vijeća ove ustanove za kojega su kako donosi Novi list glasali i oni koji ga uopće ne poznaju.

To još uvijek ne znači i njegovu potvrdu, taj prijedlog sada će morati proći na Gradskom vijeću Grada Rijeke, na kojem nije prošla Sabrina Žigo kao nova ravnateljica Muzeja prema prijedlogu Upravnog vijeća.

Kako piše riječki dnevnik, otkud predlagačima Dario Kulišić u ovom trenutku nemoguće je utvrditi, jer njegovo ime nije bilo ni u kakvim mogućim križaljkama.

- Kulišić je inače psiholog po struci, pa ne znamo kako je to pomoglo u promišljanju o v.d.-u ravnatelja Muzeja, no čini se da bi malo značajnija činjenica iz njegove biografije ipak mogla biti ta da je bio pročelnik za zdravstvo u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.Čini se da u tom segmentu njegove biografije, koji se tiče upravljanja, valja tražiti razloge za pokušaj njegova postavljanja na čelo Muzeja, što je iznenadilo i najupućenije - donosi Novi list.

19. travanj 2024 12:51