StoryEditor
DubrovnikFRANKOVIĆ, TEPŠIĆ I TOKIĆ S VUKOVARCIMA U OB DUBROVNIK UZ DAN SESTRINSTVA

Bez medicinskih sestara, bolnica bi bila samo zgrada

Piše PSD.
12. svibnja 2017. - 15:35

Saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković, kandidatkinje za zamjenice Jelka Tepšić i Orlanda Tokić, u društvu doktorice Vesne Bosanac i medicinskog osoblja OB Vukovar povodom Međunarodnog dana sestrinstva posjetili su Opću bolnicu Dubrovnik. Tom prigodom Franković je kazao: "Bez Vas ova bolnica bi bila samo zgrada puna instrumenata. Vi u nju udišete život, suosjećanje, toplu riječ i hvala vam na tome. Grad Dubrovnik će u budućnosti biti vaš Grad partner!".
Naime, Hrvatska demokratska zajednica u svom programu Za Grad po mjeri građana nosi i Opću bolnicu Dubrovnik kao bolnicu od strateškog interesa za Grad.  U programu se navodi važnost Opće bolnice Dubrovnik čiji najveći broj korisnika dolazi upravo iz Dubrovnika, stoga će po preuzimanju odgovornosti nova gradska uprava na čelu s Frankovićem biti partner Općoj bolnici Dubrovnik kroz godišnje namjensko financiranje te omogućavanje korištenja stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika za potrebe smještaja liječnika Opće bolnice Dubrovnik.
 Nakon obilaska bolnice uslijedilo je zajedničko fotografiranje s Vukovarcima kod spomen obilježja djelatnicima Ratne bolnice sv. Vlaho. Obilasku su se pridružili i kandidati HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, ujedno i djelatnici Opće bolnice Dubrovnik -ravnatelj Marijo Bekić, doktorica Katarina Doršner te doktor Stjepan Đuričić.
 

loading...

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 05:51