StoryEditorOCM
DubrovnikPROMO|

AURO DOMUS: Iskoristite priliku – dobijte više za vaše zlato!

Piše dv
27. srpnja 2021. - 07:33

Cijena zlata na tržištu se konstantno mijenja, ovisno o brojnim faktorima. Trenutačno je pojačana potražnja podigla cijenu ovog plemenitog metala. No, što to znači za obične građane? Kako se može profitirati od zlata?

Mnogi u svom domu imaju stari nakit koji se ne koristi – demodirane ogrlice, prstenje koje više ne nose, naušnice bez svog para.. Također, po zakutcima naših kuća nalaze se neki davno poklonjeni ili naslijeđeni zlatnici, zlatni satovi, čak i zubno zlato. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neupotrijebljeni. A novac nam je uvijek potreban.

Sad je prava prilika za prodaju zlata kako biste odmah došli do veće svote gotovine. To je moguće uz otkup zlata - najbolji, najbrži i najjednostavniji način za dolazak do gotovine. Auro Domus - najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima, zlato otkupljuje na diskretan način uz profesionalnu uslugu. Dovoljno je svoje staro ili „lom” zlato donijeti u jednu od poslovnica gdje mu educirani djelatnici odrede kvalitetu i masu te procijene vrijednost. Ukoliko se klijenti slože s ponuđenom cijenom te ovisno o vrijednosti zlatnog predmeta, kroz nekoliko minuta mogu iz poslovnice izaći s više tisuća kuna u novčaniku.

Poslovnice Auro Domusa diljem Hrvatske svakog mjeseca posjećuju tisuće zadovoljnih klijenata. Oni su otkup zlata prepoznali kao rješenje za svoje financijske probleme, ali i kao priliku za profitiranje. Za poboljšanje kućnog budžeta, zatvaranje kredita, izbjegavanje novog zaduživanja ili jednostavno – kupovinu nečeg što odavno žele ali si uz redovne prihode nisu mogli priuštiti.

image
Auro Domus promo

Nitko ne zna do kada će cijene zlata biti na ovako visokim razinama. Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa, u Dubrovnik na adresi Obala Stjepana Radića 3. Donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i izađite značajno podebljanog novčanika! Radno vrijeme poslovnice provjerite na internetskim stranicama Auro Domusa, a dodatne informacije možete doznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72

18. travanj 2024 03:42