StoryEditorOCM
DubrovnikPRIHVATILA IZAZOV

Ana Konjuh u akciji Caritasa: ‘Omogućimo novi start u novoj godini našem sugrađaninu! Ja serviram as za njega, a vas pozivam da donirate koliko možete - nijedan iznos nije premalen‘

Piše Dv
3. prosinca 2021. - 12:47

Dubrovačka tenisačica Ana Konjuh danas, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, uključila se u akciju Caritasa Dubrovačke biskupije koji je postavio drugi izazov na platformi Čini pravu stvar, ovaj put u suradnji s popularnom Dubrovkinjom.

Prihvaćanjem izazova, Konjuh je danas poziva sve ljude dobre volje na prikupljanje novčanih sredstava za kupnju automobila prilagođenog potrebama našeg mladog sugrađanina koji je osoba s invaliditetom, a kojom će pomoći njegovoj obitelji u prijevozu na potrebne terapije i vježbe. Izazov nosi naziv: Serviram as za novi start!

image
Dubrovačka tenisačica Ana Konjuh prihvatila je izazov
Caritas Du Biskupije

- Prikupljamo novčana sredstva za kupovinu posebnog automobila koji će uvelike olakšati život našem sugrađaninu i njegovoj obitelji. Jedan naš mlađi sugrađanin nije sportaš, on je invalid i igra utakmicu života. Za dobre rezultate nedostaje mu oprema - poseban automobil kojim bi išao na svoje ‘’treninge’’ - terapije i vježbe!’ - objavila je Ana svoj izazov i nastavila:

- Za postići rezultate u bilo kojem sportu, pa tako i u tenisu, potrebno je sljedeće: odličan tim, nešto novaca i super oprema. Jedan naš sugrađanin, čije je stanje i situacija poznata Caritasu Dubrovačke biskupije, iako nije sportaš, igra utakmicu života. Imao je moždani udar, koji za posljedicu ima stanje tetraplegije. Ima odličan tim, svoju obitelj, ali mu nedostaje novaca za nužno potrebnu opremu: poseban automobil kojim bi ga prevozili na potrebne terapije i vježbe, a što je trenutno vrlo teško izvedivo. Potreba je velika, ali i naša želja da pomognemo! Vjerujemo da je to moguće, ako odvojimo djelić od sebe u ovo predblagdansko doba i ponovno pokažemo svoje veliko srce. Omogućimo novi start u novoj godini našem sugrađaninu! Ja serviram as za njega, a vas pozivam da donirate koliko možete - nijedan iznos nije premalen. Cilj nam je skupiti 170.000 kn. Unaprijed svima hvala! - poručila je Konjuh.

image
Tom Dubravec/Cropix

Izazov je svojom uplatom donacije moguće podržati OVDJE. Donacije se mogu uplatiti izravno, kartičnim plaćanjem ili putem opće uplatnice, a sve uplate idu preko platforme Čini pravu stvar, na posebni Caritasov račun. 

24. travanj 2024 01:36