StoryEditorOCM
DubrovnikZA SVE GRAĐANE|

ACI marina Dubrovnik i ove godine od 1. listopada nudi paket usluga šestomjesečnog veza na kopnu

Piše DV
30. rujna 2021. - 11:37

S ciljem dodatnog poboljšanja usluga i što bolje iskorištenosti kapaciteta ACI marine Dubrovnik, ACI d.d. i ove godine nudi paket usluga šestomjesečnog veza u ACI marini Dubrovnik koji vrijedi za sve građane Dubrovnika i okolice, za plovila duljine do 12 metara. Paket usluga šestomjesečnog veza trajat će od 1. listopada do 31. ožujka, a ove je godine po prvi puta dostupan i za pravne osobe s dubrovačkog područja. Osim usluge smještaja na kopnu u trajanju od šest mjeseci, ACI u sklopu cijene nudi i brojne druge pogodnosti.

Kao znak zahvalnosti, ACI d.d. uvijek nastoji svojim korisnicima ponuditi dodatne pogodnosti. Tako cijena paketa šestomjesečnog veza također uključuje i uslugu PDV-a, dizanje i spuštanje plovila, pranje podvodnog dijela visokotlačnom pumpom, uslugu korištenja brodske ležaljke, priključak za struju i vodu te jedno parkirno mjesto. Sve informacije o cijenama dostupne su na službenoj stranici tvrtke ACI, kao i u samoj ACI marini Dubrovnik.

ACI marina Dubrovnik jedna je od najsigurnijih marina za privez, čuvanje i održavanje plovila. Za domaće i inozemne nautičare predstavlja idealno polazište za jednu od najljepših nautičkih ruta na Mediteranu, bilo da je riječ o obilasku priobalja ili obližnjih otoka. Nadalje, ACI marina Dubrovnik prva je marina na Jadranu s Golf Range vježbalištem, inovativnim projektom koji savršeno nadopunjuje nautičku ponudu, kao i turističku ponudu cjelokupne dubrovačke regije. Zahvaljujući brojnim atributima, ACI marina Dubrovnik također je i najtrofejnija ACI marina te višestruki osvajač priznanja „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ i ponosni nositelj Plave zastave. Štoviše, marina je 2020. godine dobila i nagradu Nautičke patrole za odličan razvoj ponude luksuznog turizma, a paketi puni dodatnih pogodnosti poput šestomjesečnog veza dokazuju kako ACI ulaže daljnje napore u dodatno podizanje kvalitete usluge u ACI marini Dubrovnik.

19. travanj 2024 18:26