StoryEditorOCM

TZO Mljet održala prezentaciju na tržištu Velike Britanije

Piše DV
21. travnja 2021. - 11:46
Na virtualnoj prezentaciji za agente i prodajno osoblje turoperatora u Velikoj Britaniji predstavila se Turistička zajednica Općine MljetTz Mljet

Na poziv predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ), u utorak, 20. travnja, održana je virtualna prezentacija za agente i prodajno osoblje turoperatora u Velikoj Britaniji, a na kojoj se predstavila Turistička zajednica Općine Mljet. 

Na prezentaciji je predstavljena ukupna turističkih ponuda otoka Mljeta , ponuda doživljaja i atrakcija, smještajni kapaciteti, mogućnosti dolaska na otok itd.

Na radionici su također sudjelovale i TZŽ Dubrovačko-neretvanske, TZ Grada Dubrovnika, TZ Korčule i Croatia Airlines.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Londonu agentima je prezentiralo uvjete ulaska u Hrvatsku, kao i projekt Safe Stay in Croatia.

Ovo je jedna od niza prezentacija koje organizira HTZ uslijed trenutnih tržišnih okolnosti i propisanih epidemioloških mjera u zemlji i svijetu, s ciljem okupljanja najvažnijih  partnera i predstavljanja hrvatske turističke ponude, sigurnosti hrvatskih destinacija i upoznavanja s protokolima tijekom realizacije budućih turističkih putovanja. 

19. travanj 2024 19:00